DEVOLUCIONS

Si no estàs satisfet/a amb la teva compra, pots retornar-la dins del termini de 14 dies naturals a comptar a partir del dia en que rebis la teva comanda. Pots realitzar el retorn dels productes que vulguis i et reemborsarem l’import corresponent. T’agrairem que ens enviïs un correu electrònic a (labajocadevalls@gmail.com) on ens indiquis el teu nom, la data de la compra i els productes que vols retornar. Així, et respondrem el teu correu detallant com has d’efectuar la devolució.

En cas de que la devolució sigui per causes no imputables a nosaltres, només admetrem devolucions en el cas de que els productes es trobin en les mateixes condicions en que es van rebre i totes les despeses aniran a compte del/ de la client/a. Una vegada haguem rebut els productes retornats al nostre centre logístic, comprovarem que tot és correcte i contactarem amb tu per confirmar-te que el reembors s’està processant.

 

En el cas de que la devolució sigui per causes imputables a nosaltres, per exemple, per haver rebut un producte en mal estat o que no coincideix amb la referència comprada, serem nosaltres qui ens encarregarem de recollir els productes i/o canviar-los pels correctes, assumint les despeses associades a la devolució i/o canvi. 


S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 ítems al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes
Total lliurament  Per a determinar
Total
Seguir comprant Passar per caixa


Casal Popular La Turba

C/ de la Zeta, 2 Baixos
43800 - Valls (Camp de Tarragona)
Pàgina web: www.laturba.cat
Correu: labajocadevalls@gmail.com


La Bajoca compta amb el finançament i col·laboració dels ajuts al desenvolupament rural a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural
(FEADER) i els ajuts a la cooperació per al foment de cadenes curtes i mercats locals en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de
Catalunya 2014-2020 de la Generalitat de Catalunya.

Generalitat Catalunya Unió Europea

_